Lef Labs - Lef Festival Zaandam



Lefestival programma Tengellab


Van 25 tot 29 januari 2012 vindt in het nieuwe stadshart van Zaandam het ZAANS LEFestival 2012 plaats. Het culturele festival wordt georganiseerd in opdracht van de gemeente Zaanstad i.s.m. andere organisaties


Deze week start met een Parade ( met lichtfiguren ) naar het nieuwe Stadhuis dat vervolgens officieel wordt geopend met videokunstenaar Eboman. Daarna treden bekende artiesten en jonge Zaanse talenten op in LEF in Concert. Vervolgens is het nieuwe stadscentrum (bij het NS-station) nog 4 dagen lang een zinderende en culturele beleving met optredens, exposities, labs, film en allerlei hapjes en drankjes.


LEF labs


Belangrijk onderdeel van het LEFestival zijn de LEFlabs. Een cultureel dorp van zeecontainers waarin o.a. kunstenaars van Tengel, ondernemers en creatieven de dialoog durven aan te gaan met de bezoeker.


In de komende tijd breiden het aantal LEFlabs flink uit met kunstenaars en andere creatieven. Ik kan een heel verhaal ophangen over kunstenaars en andere creatieven die het lef hebben om de dialoog aan te gaan , de kern van het verhaal is vele malen eenvoudiger: de LEFlabs zijn interactief, waanzinnig leuk en een week lang.
Zaterdag


12.00 uur – 24.00 uur:


De Digitale Jutter / City Mark Design


Kunstenaars: Philo Gregoire en Tonno Pepers . Er zullen in het TengelLab kaarten worden afgedrukt met jouw favoriete City Mark en "Groeten uit Zaanstad" erop. Ieder mag zijn eigen gemaakte kaart meenemen. De digitale jutter is actief zo lang het licht is.


http://dedigitalejutter.blogspot.com/
http://antoniopeperscostumesprops.blogspot.com/
http://communicatieinbeeld.blogspot.com/


















Comments

Popular Posts