City Mark Memorie Thang - ka

http://citymarks.org/http://www.urn-atelier.nl


City Marks Memories iswm Urn atelier Vergouw
Het maken van een City Mark Memorie Digitale jutterstocht helpt bij het rouw proces van een overleden familie lid of vriend (in). 
Misschien aarzel je om dat te doen; de er
varing heeft geleerd dat mensen vrijwel altijd méér dan bereid zijn om samen een moment te creëren waarbij je onder leiding van een City Mark coach en fotograaf het huis en de omgeving gaat fotograferen volgens het City Mark principe. 

Mooie kleine details, die je anders vergeet. 
Jij geeft namelijk door jouw vraag de ander toestemming om te praten over de mens die ook in haar / zijn leven een belangrijk persoon is geweest.

Je zult dan vaak veel meer vinden dan je ooit gedacht had. En je zult merken dat het voor veel mensen fijn is om City Marks te verzamelen. Er samen naar te kijken en erover te praten. Daarna kun je beslissen in welke vorm je ze wilt laten afdrukken of zeefdrukken. In een City mark Memorie boek of een oude stoel of bank laten bekleden door City mark Design met de foto’s die je hier voor hebt uitgekozen. Het boek of de stoel vertellen het familie verhaal van oude gedeelde herinneringen.



Het is ook mogelijk om een urn te laten maken bij urn atelier Vergouw die helemaal bij de sfeer van de Memorie Thang-ka past. Ook kun je een pakket samen stellen waarbij je een digitale Memorie jutterstocht loopt en zelf een urn maakt op de workshop Urnen maken bij Marieke Vergouw.
Prijzen op aanvraag.






Comments

Popular Posts